vineri, iunie 26, 2009

Presedinte! Eu!

Dupa postarea anterioara, nu pot sa nu ma intreb oare ce a fost in capul vecinilor cand m-au ales presedinte de asociatie.
Nu a trecut bine episodul cu siguranta electrica ce a puscat, ca suna cineva ... de la firma de zugravi. Trebuie sa schimbam usa si geamurile de pe scara si sa zugravim. Asa ca apare domnul asta la mine la usa, fara sa ma anunte si pe mine cineva inainte. Se pare ca l-a trimis administratoarea si nu a binevoit sa ma instiinteze si pe mine, sa-mi spuna ce oferte mai avem, nimic.
Acum trebuie sa negociez preturi&stuff desi asta nu-mi pare ca ar fi treaba mea, eu nestiind de ce bani dispune asociatia. Inca! Si saptamana viitoare tot la mine o sa vina.

30-35 de ani... povestit cu el, servit cu suc (ca asa m-a invatat mama ca se face cand iti vine cineva acasa), povestit despre raschetat, gletuit, zugravit, vopsit peretii + scara, impartit plata pe doisprezece luni in transe egale, incercat sa obtin tot prin el si termopanele, ca nu prea am eu chef sa-mi bat capul si cu oameni de pe la termopane.

"Nu prea va stie lumea, nu va stiu vecinii!"
:)) Zau? :)) Pai daca m-am mutat de nici un an aici si ei m-au ales presedinte, nici eu nu-i stiu. Sa nu mai spun ca pe hol, langa oglinda, am lista cu vecinii, ca sa stiu si eu cum ii cheama. Ca de vazut, nu prea am avut onoarea.

Trebuie sa ma pun la curent cu preturile... 5200 lei e doar zugravitul. Oare o fi mult?!

I need one more cup of coffe!

2 comentarii:

  1. Succes in noua postura de PRESEDINTE!
    O seara minunata iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Merci, ma descurc eu... E putin mai greu la inceput pana vad cum merge treaba prin asociatie ;)

    RăspundețiȘtergere